Vi har rebrandat! - BISTRO & DISCO!

Under årens lopp har Danilo varit en konstant i många människors liv. Med tiden kommer
förändring, och nyligen tog vi beslutet att också med i utvecklingen genom att göra några
finjusteringar. Danilo behåller sin grundläggande essens, nu med en nytänd gnista och aningen festligare vision.

Vi kommer att fortsätta vår utveckling, alltid med fokus på att bevara och fördjupa de
värderingar, känslor och den unika personlighet som vi idag känner att vi byggt upp tillsammansmed våra fantastiska medarbetare och ovärderliga gäster.

Med ett uppdaterat som fokuserar på New York-bistrostil, en nyrenoverad undervåning, en
inbjudande uteservering, After Work och festkvällar, ser vi fram emot att välkomna dig med lika mycket – om inte mer – värme än tidigare. Oavsett om du är på väg till konserten på Ullevi, hockeymatchen på Scandinavium, bio på Bergakungen, eller direkt in till oss, är vi här för att förhöja din upplevelse.

Spännande tider väntar framöver. Danilos resa är långt ifrån över – den har precis börjat. Så följ med oss på denna fortsatta resa.

Välkommen till ditt Danilo!

Vår miljöpolicy

På Danilo är vi djupt engagerade i miljöfrågor och hållbarhet, vilket genomsyrar allt vi gör.
Denna passion gör vårt arbete inte bara viktigt, utan också roligt och givande. Hela vårt team är involverat och alla initiativ välkomnas med entusiasm och firas gemensamt.

Vi tar vårt ansvar på allvar när det gäller att förstå hela livscykeln för de produkter vi använder. Frågor som var de är producerade, hur de transporteras, hur de används, samt hur de kan återvinnas eller återanvändas är centrala för oss.

Genom omsorgsfullt övervägda beslut säkerställer vi att du kan njuta av maten på din tallrik med rent samvete. Till exempel är vår tonfisk och scampi ASC-certifierad, en internationell hållbarhetsmärkning som tar hänsyn till både miljömässiga och sociala aspekter vid odling. 

Vårt hållbarhetsarbete är en ständigt pågående process. Vi utökar regelbundet vårt utbud av ekologiska livsmedel och viner. Vi är noggranna med vår vattenförbrukning och använder kemikalier sparsamt. Alla våra inköp görs med miljön i åtanke, från miljömärkta rengöringsmedel och förbrukningsartiklar till inredningsprodukter och tjänster från företag som delar våra värderingar.

När produkter trots allt når slutet av sin livscykel ser vi till att allt avfall sorteras noggrant.

Vi tror att alla kan bidra till en bättre värld, och vi strävar efter att göra vår del. Har du idéer eller förslag på hur vi kan förbättra vårt arbete? Vi välkomnar dina tankar och förslag!

Socialt ansvar

På Danilo drivs vi av en passion för det vi gör och en övertygelse om att göra det vi är bäst på. Detta skapar ett genuint engagemang som märks i allt vi gör. Vi tror starkt på vikten av
ömsesidig respekt mellan arbetsgivare och arbetstagare, och att tydliga rättigheter och
skyldigheter är grundläggande för en framgångsrik arbetsplats. Självklarheter för oss är ett
formellt anställningsavtal, kollektivavtalsenliga löner och dagliga raster. Vi värnar om varandras välbefinnande och har en strikt nolltoleranspolicy mot mobbning på vår arbetsplats. 

Vårt engagemang sträcker sig även utanför restaurangens väggar. Vi är aktivt involverade i att bidra till samhället och vår omvärld. Genom åren har vi, både som företag och tillsammans med vår personal, stöttat välgörenhetsorganisationer som UNHCR, Barncancerfonden och A Reaching Hand. Våra insatser är ett uttryck för vår önskan att göra en positiv skillnad, både lokalt och globalt.